For Advanced Funtional Food and Drink, for Energy,Beauty & Healthiness

Friday, January 22, 2010

ECPI Holistic Bath


Produk Beauty Healty International (TM) Holistic Bath Treatment diformulasikan oleh Prof. Dr. Amir Hamzah Abdul Hamid dengan menggunakan teknologi hf menggabungkan keseluruhan element rawatan kecantikan dan kesihatan secara total. Ia mengandungi ekstrak ribuan tenaga dari bahan-bahan yang telah terbukti keberkesanannya di dalam membantu mengekalkan kecantikan tubuh. Disamping itu produk Beauty Healty International (TM) Holistic Bath Treatment juga mengandungi ekstrak ribuan tenaga penawar bagi membantu merawat ribuan jenis penyakit yang menjadi punca ketidakseimbangan yang belaku.

Keupayaan teknologi hf membekalkan remedi di dalam bentuk tenaga Beauty Healty International (TM) Holistic Bath Treatment sebagai produk perawatan lengkap yang merangkumi aspek perawatan dalaman (punca) dan luaran (symptom) sesuai dengan fitrah kejadiannya.


Beauty Healty International (TM) Holistic Bath Treatment dirumus sebagai mandian pelbagai fungsi yang bertindak secara menyeluruh bagi mengekalkan kecantikan dan kesihatan tubuh badan secara total.

Fungsi Khusus
. Menyegarkan tubuh badan
. Menghilangkan ketegangan (stress)
. Mencergaskan minda
. Mencerah serta melembabkan kulit
. Melembut dan melicinkan kulit
. Menyegarkan kembali kulit yang kusam
. Menghilangkan kekotoran atau bintik-bntik hitam
. Melindungi kulit dari jangkitan kulat dan bakteria
. Menghilangkan masalah bau badan
. Mencegah kulit dari berkedut
. Mencegah penyakit kulit
. Membantu merawat masalah kelimumur
. Mengatasi masalah kulit kepala
. Membantu menguatkan struktur rambut
. Mengurangkan masalah rambut gugur
. Membantu mengatasi masalah alahan
. Membantu melangsingkan badan


Cara Penggunaan
Tuangkan sedikit Holistic Bath Treatment di tapak tangan dan ratakan keseluruh badan. Biarkan seketika, kemudian bilas dengan air bersih. Gunakan Holistic Bath Treatment setiap kali mandian. Untuk kesan sinergi gunakan bersama dengan rangkaian produk Beauty Healty yang lain.

Harga Jualan
RM29.90
Harga Ahli sila hubungi 0192435729

No comments:

Post a Comment